Tak jak przewidywałem serial pt "Garguła w Wisle" bedzie trwał jeszcze niewiadomo ile,a media codziennie przekazuja na na ten temat rozne informacje.Co chwile inne daty ,inne newsy ze niby Garugla podjal juz decyzje ,zaraz sprostowania Osucha i tak wkółko.Do tego wiesci ze zarzad Belchatowa nic nie wie,ciagle sa 3 kandydatury i tak wkołko.
W dobie kiedy haslem naczelnym jest "niewazne jak wiarygodna informacja ,byle była" czlowieka naprawde zaczyna to wszystko zwyczjnie irytowac ,bo niewiadomo komu tak naprawde wierzyc.
Ale ja juz dawno przyjalem zasade "Nie ma podpisu" wszelkie spekulacje sa bez sensu i wsyztkim tu obecnym tez to radze.
Iq2 napisał(a):
|
Co do przyszlego roku i dalszego transferowego serialu to trzeba sobie jasno powiedziec, ze jesli realnie myslimy o mistrzu ,badz miejscu dajacym uefe - musimy sie wzmocnic i to musza byc 2 badz 3 transfery, ktore dadza nowego kopa tej druzynie.
|
Tez mi sie wydaje ,ze tej zimy przespac poprostu NIEMOZEMY bo konsekwencje moga sie ciagnac za nami przez dlugiiiiie sezony.
Transfery sa poprostu niezbędne.