Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2008, 00:29
Przypominają mi się słowa Bednarza w których mówił, że Polska jest daleko od Brazylii ale nie aż tak aby nie wiedzieli o czym piszą nasze media. Mimo wszystko oni chyba nadal nie wiedzą, zresztą Fluminense wybrało sobie super moment na negocjacje wtedy kiedy piłkarz może przebierać w ofetach. Zresztą uciekł im już Aroca, Wasihgton i Cesar do Sao Paulo i wszystkim skończyły się kontrakty także nie wiem co oni tam wyrabiają.

Romeu w tym wywiadzie powiedział, że priorytetem jest dla niego pozostanie we Flu jednak oferta Santosu jest bardzo dobra. Mam nadzieję że pan Perlarta umiejętnie pokieruję sprawą tak abyśmy zobaczyli Romeu w barwach Wisły. Dziwie się trochę gościowi że niby chce zostać bo nie tak dawno mógł oglądać swoje nazwisko na trumnie którą przedstawili fani Flu w oprawie.

Osobiście sądzę, że wszystko idzie we właściwym kierunku bo Romeu mógł już dawno podpisać kontrakt z dowolnym klubem z Brazylii a mimo wszystko czeka. Miejmy nadzieję że nikt w klubie nie będzie utrudniał Bednarzowi przeprowadzenia tego transferu bo tu nie ma czasu na rozstrzyganie wewnętrznych sporów. Było wystarczająco dużo czasu aby wszyscy mogli się przekonać o tym, że to wartościowy gracz.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 30.12.2008 o godz. 00:34.
Odpowiedz cytując