Wyświetl pojedynczy post
wislabielany
Senior Member

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.12.2008, 20:55
Ja tam skończyłem dopiero I sezon Wisełką. Niestety nie awansowałem do fazy grupowej LM, a w III rundzie przegrałem w dwumeczu z .... Barceloną (0:2 i 2:5 w plecy). Potem przygoda z PUEFA - w I rundzie z Benficą 1:0 i 4:0 dla przodu . Potem w grupie miałem Nancy, Twente, Tottenham (hmm...) i Dinamo Bukarszet. Po wygranej z Nancy 3:2, remisie z Dinamo 2:2, wygranej 2:1 z Tottenhamem () i remisie z Twente wyszedłem z grupy i w 1/16 grałem z Fenerbahce. U siebie 2:1 w plecy, na wyjeździe 2:1 do przodu i awans po karnych do 1/8, gdzie przygrałem w dwumeczu z Werderem. Co do transferow - kupiłem w lecie Wachowicza (OPŚ) i Erika Grendela (PL), a zimą Mascio (PŚ) i Adriano Duarte (N). Polecam szczególnie Mascio Pozbyłem się Dawidowskiego, Gołosia, Baretto, Szabata i Ćwielonga. W lidze Mistrzostwo z 9pkt przewagi, drugi Lech, trzecia Polonia a czwarta Legia. Wygrałem Puchar Ligi po dogrywce z Polonią 3:1 oraz Puchar Polski po wygranej ze Śląskiem 4:2. Nie mam nic przeciwko temu aby potrójną koronę zdobyła Wisła w rzeczywistości .

U Was też tak dobrze grają w FMie Jirsak, Marcelo, Sobol i Baszczyński ? Bo u są niezadowoleni że nie chcę ich puscić.

Edit/ co ciekawe właśnie Jirask ma największą ogólną ilość goli - 24.
Powód: Mistrz Mistrz Nasz TS!
Ostatnio edytowane przez wislabielany : 29.12.2008 o godz. 20:58.
Wisła Pany

Odpowiedz cytując