Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.12.2008, 18:42
Dan a potem Marcelo w swoich wywiadach powiedzieli to jak wyglada podejscie POLSKICH pilkarzy i POLSKA mentalnosc.

Dan
Cytat:
Trudniej pracuje się z Polakami, z tego powodu, że jest problem z mentalnością tych piłkarzy. Nie mają ochoty na treningi i nie chcą w większości rozwijać się za granicą
To powod dlaczego wiekszosc naszych "karierowiczow" wraca po 2-3 sezonach z europejskch trybun na polskie klepiska.

I teraz Marcelo

-
Cytat:
Nie wiem jak inni, ale ja zdaję sobie sprawę, że w dzisiejszych czasach bez pracy nad kondycją niczego się w tym sporcie nie osiągnie.
Jakby Petrescu mial w swoim czasie pilkarzy o takim podejsciu to pracowal by z nami do dzis.
i gdyby wszytcy nasi pilkarze mieli taką mentalnosc to nie bylo by o czym wogole dyskutowac.

I puenta na koniec

Cytat:
Nie mieli ochoty na treningi taktyczne, nie chcieli biegać, czekali tylko na koniec zajęć i mam wrażenie, ze to jest główny powód tego dlaczego nie odnoszą oni sukcesów w Europie -
Czarno na bialym wyjasnione.

Amen panie Petrescu,pan jeden wiedziales co jest nie tak no ale za to wlasnie postanowiono sie pana pozbyc.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując