Wyświetl pojedynczy post
Barthez
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.12.2008, 15:19
Cytat:
kolega zastanawia sie nad tym zestawem z allegro http://www.allegro.pl/item507027377_...t_oc_1_gb.html

nie mam przekonania do tej karty graficznej niby wszystko szybkie ale cena nie gra.
co sadzicie?
Crasch nigdy nie kupuje się zestawów z allegro tylko składa się samemu po 1 na allegro naliczają sobie za samo złożenie z 200zł a po drugie zwykle zasiłka, karta, płyta i ram to kupy. wejdź na forum pcformat tam masz gotowe zestawy zamawiasz te części w esc.pl i oni Ci składają
Cytat:
nosze sie z zamiarem wymiany procesora oraz karty graficznej, kompletnie nie jestem obeznany z obecna sytuacja na rynku jezeli chodzi o te podzespoly, dlatego zwracam sie do Was o pomoc

wypisze podzespoly ktore posiadam i poprosze o podanie Waszych propozycji, na co konkretnie wymienilibyscie majac dokladnie taki sprzet jak ponizej:

plyta - P5K-E
procesor - E2180 [plus dobre chlodzenie]
grafika - Radeon 3870 EAH TOP [plus dobre chlodzenie]
zasilacz - Chieftec 450W

mozliwosc podkrecania podzespolow wchodzi w gre, oraz jak wyzej zaznaczylem, posiadam dodatkowe chlodzenie do nich

nie pisze o kosztach, chetnie poznam pare propozycji, od tych bardziej oplacalnych, do tych mniej oplacalnych

z gory wielkie dzieki
A więc tak
jeżeli chcesz wydać duuużo kaski to poczekaj do 8 stycznia i kup sobie GF'a 295 GTX, widziałem testy na 3dguru i karta miota radka hd4870x2 procek zmień na e8400.
Jeżeli chcesz taniej to zmień kartę na radka 4870/gf 260 gtx(koniecznie 216 core!) i procek na E7200/E5200. pozdro
Powód: Forza Wisła
Ostatnio edytowane przez Barthez : 27.12.2008 o godz. 15:24.
Odpowiedz cytując