Wyświetl pojedynczy post
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.12.2008, 16:02
No ja akurat siedze w League 2. Nie chialo mi sie startowac od samego dna. Wybralem 4lige. Powiem szczerze ze dawno nie spotkalem tak miernego skladu, z tak miernym sztabem szkoleniowym. Z pierwszych 8smiu meczy(4 sparingi i 4 mecze ligowe) przegralem wszytkie . Stosunke bramek to 1-16... Ale lata doswiadczen daly swoje. Kilka transferow(wypozyczenia+wolni agenci), rezimy treningowe i 2 nowych trenerow. OD tamtek pory 0 porazek 4 remisy i 8 zwyciestw. Dawno nie mialem takiej frajdy w tej grze. Zaskakujace jest jak wielu zawodnikow mlodziezowek gra w 4 lidze :O

PS. Wyczytalem ze dobra forma przygotowania do seoznu jest rozegranie kilunastu(!!!) sparingow. Otoz jest to zupelna bzdura i ciekawe jak maja przygptowac zawodnikow do sezonu mecze co 2 dni? Osobiscie polecam na postawienie na trening silowo-taktyczny i rozegranie 4erech sparingow co tydzien kazdy,Wtedy gracze nie sa zajechani(a przez to podatni na kontuzje!). Jestem nawet w stanie zaryzykowc i przeciagnac trennig siilowy na 2,mecze sezonu i opiero wtedy postawienie na rezim techniczny./Z intensywnoscia : Very heavy. Ja tak gram zawsze i wkazdej lidze i nigdy nie mialem problemow z kondycja w zespole. A wspomne ze druzyna 4 ligui angielskiej mam ok.55 meczy w sezonie
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 26.12.2008 o godz. 16:21.
Odpowiedz cytując