|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
|

26.12.2008, 14:13
|
Cytat:
Bohaterem wywiadu miesiąca w styczniowym wydaniu magazynu " Forza Wisła" będzie dyrektor sportowy Białej Gwiazdy Jacek Bednarz.
Na każdym kroku ów człowiek apeluje do fanów krakowskiej Wisły o większą cierpliwość.
- Gdy pełniłem identyczną funkcję w Legii, sprowadzając w jej szeregi za "marne grosze" bramkarza Jana Muchę wiele osób pukało się w czoło, pytając po co. Teraz nikt nie załuje przy Łazienkowskiej tego ruchu. Kto wie, czy pewne nazwiska nie "wypalą" identycznie, tyle że przy Reymonta.
Dyrektor Bednarz zwrócił się bezpośrednio też do reprezentantów ABG
Chciałbym bardzo podziękować za wspracie dla drużyny, trenera i całego klubu w trakcie tej trudnej rundy, zwłaszcza gdy nie szło. Bardzo mi to zaimponowało i jestem ciągle pod bardzo dużym wrażeniem Waszej postawy. Wisła to nie jest łatwy klub do pracy, ale ma swój urok, któremu trudno się oprzeć. Im dłużej się w nim pracuje i zaczyna żyć jego sprawami, tym człowiek zaczyna traktować ją jak coś więcej, niż tylko miejsce pracy i dlatego warto się z tym wyzwaniem zmierzyć. Myślę, że jest tak z powodu atmosfery, którą nasi kibice potrafią wokół niej stworzyć.
Pozdrawiam wszystkich, którzy dobrze życzą WISEŁCE i składam życzenia Spokojnych, Wesołych Świąt oraz pomyślności w Nowym Roku.
|
S K W K . P L
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|