Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.12.2008, 01:57
przemek_wisla napisał(a):Wyświetl post
nie zgadzam sie z tobą Wiśle potrzeba playmakera z prawdziwego zdarzenia. Zobacz ile Lechowi dał Stilic moge nawet powiedziec ze gdyby nei on to napewno eni zaistnieli by skrzydłowi < Peszko i Wilk >
Wiesz, czy by zaistnieli czy nie, tego sie nie dowiemy a gdybac sobie mozna.Oczywiscie byc moze ze masz racje tak w tym przypadku jak i w kwestii Garguly ale ja opieram sie na tym co widzialem.Przyszedl Kosa - ktory do wirtuozow nie nalezy, ale to konkretny zawodnik i gra wygladala bardzo dobrze - odszedl i w zasadzie magia sie skonczyla.
Ja tez nie wiem czy Gargula tak na prawde jest lepszy od Jirsaka.Czech co prawda mial bardzo przecietna runde, ale ciezko powiedziec czy bylo to spowodowane jego slaboscia , czy slaboscia partnerow - bo zeby zagrac dobra pilke , musisz ja miec do kogo zagrac a jak wszyscy sie gdzies chowają ,to nawet najlepszym ciezko jest czyms pozytywnym zaskoczyc.
A Jirsak ma wlasciwie wszystko by zostac solidnym srodkowym - byc moze potrzeba mu wlasnie kreatywnych partnerow.

Oczywiscie jak przyjdzie Gargula to sie nie zmartwie, jednak wydaje mi sie ze sam Gargula jakosci naszej gry nie poprawi w takim stopniu, jaki jest potrzebny wy wymeczyc tego mistrza w przyszlym roku.
I jestem zdania ze najpierw pozar nalezy tam gasic , gdzie sie najbardziej pali - a wystarczy spojrzec tylko w statystyki i widac ze skrzydla byly najslabsza nasza formacja w tym roku.A ich niemoc bardziej wygladala mi na niemoc zrobienia czegokolwiek pozytywnego przez nich samych a nie przez to ze nie mial im kto dograc dobrych pilek.

Oczywiscie moge sie mylic i jasne jest ze najlepiej bylo by wzmocnic tak skrzydla jak i srodek, z bonusem w postaci dobrze zbudowanego napastnika ale na takie prezenty to chyba liczyc nie mozemy.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując