Wyświetl pojedynczy post
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.12.2008, 15:32
Wróciłem do "dziewiątki".
Dziś się przekonałem, że FM wyzwala w człowieku złe emocje.
Gram PAOKiem. Miałem przed momentem podejmowałem "Ateńską trójkę". Grałem kolejno z Olympiakosem, AEKiem i Panathinaikosem.
Najpierw Olympiakos. Do przerwy dostaje 4:0. W 70 minucie już jest 4:3 i non stop atakuję. Niestety nie udało się wyrównać.
Potem AEK. Przy stanie 1:1 dostałem czerwoną kartkę. Potem siły się wyrównały. Ostatnie 25 minut grałem 10 a AEK w 9. Nie wychodziłem z połowy AEKu. Niestety nie udało się.
I na koniec PAO, które do naszego meczu tj. 16 kolejki nie przegrało meczu. 90. miuta - wygrywam na wyjeździe 2:1 i nagle czerwona kartka dla mojego obrońcy i karny....

Ale się wk...iłem...

Pierwszy sezon zakończyłem na 7. miejscu. Dotarłem też do półfinału Pucharu Grecji. Teraz po 19. kolejkach jestem piąty z siedmioma punktami straty do czwartego Arisu. W 1/4 finału Pucharu gram z Olympiakosem.

Z ciekawszych graczy to polecam Emira Facciolego - młodego argentyńskiego obrońcę z Lanusa. Niestety gość strasznie często łapie czerwone kartki. Na prawej stronie biega u mnie Irańczyk Hosain Kaebi. Kupiłem za 400k (funtów) z drużyny o nazwie Saipa. Całkiem niezły zakup.

Szukam jakiegoś taniego i dobrego napastnika. Zna ktoś takowego?

A i nie obraziłbym się jakby mi ktoś polecił AMC, bo moja druga linia ciut wiekowa. O ile ze skrzydłowymi i DMC sobie poradzę to nie mogę znaleźć solidnego rozgrywającego.
Ostatnio edytowane przez Krissu : 25.12.2008 o godz. 15:34.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując