Wyświetl pojedynczy post
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.12.2008, 00:56
1. Jak potrzebuję spać to puszczam na DVD Władcę Pierścieni, bankowo usypiam po pół godzinie, mimo że film lubię.
2. Muszę przynajmniej raz dziennie umyć głowę, jak nie umyję to źle się czuję
3. Poza piwem piję tylko wodę mineralną niegazowaną, ewentualnie z konieczności herbatę, albo kawę/czekoladę/kakao dla przyjemności. Żadnych fant, mirind, coli, nawet soków.
4. W ogóle nie jadam owoców
5. Warzywa jadam wybiórczo, większości nie lubię.
6. Pizza albo musi być bez sosów, albo musi pływać w sosach innej opcji nie ma
7. Potrafię godzinami robić miny przed lustrem i wygaduywać różne głupoty.
8. Jak mam dobry humor to robię dziiiiwne rzeczy. Ostatnio gadałem piskliwym głosem, zanosiłem się opentańczym śmiechem i twierdziłem, że jestem morderczym gremlinem( SERIO).
9. Lubię oglądać filmy, grać w gry, czytać książki po kolei i bez przerw. W wypadku filmów jest to dusyć proste, w wypadku gier kończy się tym, że po cięższym tygodniu, kiedy nie mam czau na granie, zaczynam grę od początku. W wypadku książek, no cóż od roku mam kilka nieprzeczytanych Pratchettów, bo uparłem się żeby przeczytać wszystko co mam od początku wg kolejności wydawania.
10. Jak jakaś płyta mi się spodoba, to potrafię słuchać tylko jej nawet przez kilka miesięcy( tak miałem z drugą płytą Comy, która towarzyszyła mi w podróżach na uczelnię przez cały zeszły semestr).
11. Przynajmniej przez kilkanaście pierwszych przesłuchań płytę słucham zawsze w całości, bez przeskakiwania, czy puszczania pojedynczych piosenek.
12. Zawsze kiedy mówię np. 14 mam na myśli godzinę czwartą i odwrotnie kiedy mówię czwarta mam na myśli 14( dotyczy wszystkich godzin między 13 a 19).
Odpowiedz cytując