Wyświetl pojedynczy post
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2008, 23:26
Załóżcie sobie photobloga... ptt: "pokrzywdzeni"... Słuchajcie zasady są proste, jeżeli dyskusja nie była by na poziomie posty by poleciały i użytkownicy także. Na tym forum poziomu się przestrzega... i za napisanie "Amica to k***" poleciałoby się. Uwaga, jeżeli posty nie poleciały to tylko znaczy że Twój umysł jest przewrażliwoiny. Uważam to za pewien przejaw hipokryzji, gdyż kibicujecie klubowi, który ma zgodą z najbardziej zakompleksionym klubem w Polsce, aczkolwiek gdzieś ta hipokryzja jest znajoma. Jężeli uważasz że już samo Amica jest obraźliwe, ja wiem że siła auto-sugestii jest silna, rzeczywistość szara i brutalna, ale jeśli chcesz się pocieszać, i okłamywać to wróć na swoje forum do tęczowego świata(gdzie będziecie czytać Waszą wersję "prawdy"). Naprawdę ja nie wiem na co liczycie, sprzedaliście swój klub, swoje barwy, swój honor i swoją historie, może części udało się wmówić że to normalne, prawidłowe... etc... Nam się nie uda. Pozdrawiam i Zyczę Wesołych Świąt.

W temacie, mnie tam cieszy to kupowanie tych Bośniaków, mimo wszystko to jest Polska, i nie pamiętam, aby Inwazja zawodników z jednego kraju skończyła się pomyśli. Nawet patrząc po tej inwazji Peruwiańczyków, dziwi mnie taka decyzja. Czyżby brak wyciągania wniosków? Tak swoją drogą ten młody peruwiański Robinho co zabłysnął w meczu z Jagą w zeszłym sezonie grał coś teraz, bo nie słychać o nim? (a miał być taki wielki talent?)

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując