Wyświetl pojedynczy post
Zygmunt.Król
Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2008, 23:00
bbbnba napisał(a):Wyświetl post
Przecież nie wymagam pochwał. Oczekuję normalnej dyskusji z normalnymi ludźmi, na normalnym poziomie. Kilkukrotnie udało się porozmawiać i nikomu nic się nie stało (serio).

Jestem na forum Wisły i co z tego ? Nie uczono Cię szacunku do gości ? Czytałem to forum od dawna i jak pewnie zauważyłeś reaguję w momencie, gdy ktoś pisze głupoty nt. mojego klubu. Czy to źle ? Nie chcesz - nie czytaj, lub (o ile dotyczy) - nie pisz bzdur.
Po części masz rację - z drugiej strony, nie tylko Ty tu piszesz jako Lechita, więc nie dziw się że żądanie kolegów po szalu - "o Lechu tylko dobrze" będzie bezlitośnie wykpione, sam przyznasz że słusznie - i nie tyczy się to Lecha, ale i Legii, Polonii etc.

bbbnba napisał(a):Wyświetl post
Królu Zygmuncie - bbbnba, to nie babunia I chodzi głównie o formę (obrażanie), treść albo jest w porządku, albo w ogóle jej nie ma ( czyt. same szpileczki wbijane w Lecha )
No to jesteś Babunia z dodatkowym "b", isn't it? A wbijanie szpil - pomyśl że to dla podżierżenia razgawora. Gdyby się wszyscy ze wszystkimi zgadzali to ...aż strach pomyśleć
Odpowiedz cytując