Wyświetl pojedynczy post
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2008, 17:24
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
Te artykuły to najlepszy dowód na to, że ci pseudodziennikarze czerpią swoją wiedzę z naszego forum. Z tego co pamiętam wczoraj ktoś pisał, że wystarczy przejrzeć kadry zespołów I ligi brazylijskiej, podał nawet kryteria, tyle że nikomu nie chciało się tego robić.
Dziennikarzom za to płacą, więc to robią. ot, i tajemnica gazety koszernej i jej informacji

podobnie było z Nowakiem. zanim pojawiły się spekulacje prasowe, my sobie tutaj spekulowaliśmy na temat tego chłopaka.
Heh dokładnie ! To ja wczoraj to podałem i myślałem , że podobnie jak mi nikomu sie nie chciało tego szukać . A tu prosze ? Jakiś mierny dziennikarzyna poświecił godzine swojego czasu i już artykulik gotowy . Jak by go zapytali o zródło to ciekawe co by powiedział ? Jak widać to forum jest skuteczniejsze i szybsze od pismaków . Może zostaniemy scautami ?

Co do Janoszki to ja powtórze to co mówię od dawna : Nie lepiej zaczekać i być mile zaskoczonym ? Jakie to piękne były czasy kiedy nie było internetu . Kibic przychodził na mecz i widział nowych zawodników w swojej drużynie , praktycznie nic o nich nie wiedząc nabierał swojej własnej opinii o nich . A teraz ? Ktoś napisze już miesiąc wcześniej że zawodnik przejdzie najprawdopodobniej do klubu , wszyscy go sprawdzą , że kiedyś pił, balangował i obejrzą filmiki na youtube jak raz nie trafił na pustą. Chłopak jakby się kolwiek pózniej starał to i tak jest skreślony.Ale to takie moje własne refleksje z innej beczki

P.S Dzisiaj widziałem w Parku Krakowskim jakiegoś latynosa w dresie. Wydawał sie zaskoczony zimą , nawet z kolegą sie śmialiśmy , że turysta jakiś Ale teraz sobie myśle że to może ten tajemniczy brazylijczyk już przyleciał do Polski podpisać kontrakt ?
Odpowiedz cytując