Wyświetl pojedynczy post
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2008, 14:34
Bigi333

Hmm moze faktycznie troche sie zagalopowal z tym ze bedzie jednym z lepszych w Europie, i twierdze ze trzeba czasu na takie deklaracje. Fakt potencjal moze miec ale samym potencjalem sie nie lapie pilek. takze sam tez poczekam na to jak bedzie 1szym bramkarzem Legii.

Co do Boruca, hmm mam troche inne zdanie niz ty(nawet nie z tego powodu ze jest symbolej dzisiejszej Legii) Wymieniasz Cecha i Van Der Saara. Fakt dla mnie oni sa wiecej niz dobrymi bramkarzami. Ale czy lepszymi niz Boruc? VDS napewno nie(jest w sumie na tym samym poziomie). Cecha, po tej kontuzji glowy tez juz nie worcil nigdy na stale do wielkiej formy jaka prezentowal podpisujac kontrakt z Chelsea. Napewno mankamentem Arcziego jest to ze puszcza babole, ale ja sie mu wcale nie dziwie. No jaka druzyne w szkocji on ma sie spinac... tylko na Rangersów. i z nimi dosyc korzytsnie wypda(pomijajac ostatni mecz) Chce zobaczyc go w Bayernie i jak tam sie bedzie prezentowal. Skoro sam Cesarz mowi ze lepszego bramkarza w tej chwili Bayern miec nie moze no to cos w tym jest

Drugiej strony Boruc napewno rownac sie nie moze z Cassilasem czy Buffonem. Raczej bym go porownał do Valdesa z Barcelony

Mysle ze badz co badz jest w czolowce bramkarzy Europy(Boruc, Valdes, Van Der Saar, Reina, Frey,Buffon, Cassilas, Cech), ale brakuje mu troche do tego zeby byc w tym elitarnym gronie 2-3 najlepszych bramkarz na Starym Kontynencie. ot takie moje zdanie
Odpowiedz cytując