gooro33
w sumie wy wiecie wiecej niz ja

ale tak mi sie zdawalo ze byl dobrym bramkarzem

a no i o Dolsze zapomniałem ale ile u Was bronil? pare miesiecy?
Ja tak mysle ze problem tkwi w Waszym trenerze. Przeciez Pawełek byl solidnym bramkarzem(nawet pewnie lepszym niz Skaba) przed przyjsciem do Wisly i tu nagle takie klopsy wali prawie co mecz, pewnie gdyby trafil do Legii to by gral w reprezentacji a napewno bylby wyrozniajcym sie bramkarzem.
Kriss zgadza sie, ale byl w Legii? byl, wiec o co biega. Tu nawet nie chodzi o to ze zostal wytrenowany przez Dowhania(bo pewnie mial pare zajec z nim) ale Legia umie znalezc bramkarza(z odpowiednim talentem i potencjalem) który przy odpowiednim treningu bedzie podsatwowym zawodnikiem i przedewszystkim pewnym punktem obrony.
Czopens, jestem tego samego zdania. w sumie ja nie wiem czemu jest w ogole szum przy Gancarczyku? Co on takiego osiagnał? pobiegal troche wiecej na stadionie Lecha pare bramek strzelil i juz gwiazda ligi. Jeszcze ten komentarz ze transfer to tylko za granice, sory ale zgrywa takiego kozaka jakby zagral z 5-6 rund na stalym poziomie. zoabczymy na wiosne, mnostwo bylo takich jak on, wiekszosc gra teraz po 2-3 ligach i nikt juz o niech nie pamieta