Wyświetl pojedynczy post
Polly
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2008, 12:25
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
O ktoś się przyznaje do jakiejkolwiek znajomości ze mną , ostatni raz taki zaszczyt spotkał mnie jak miałem dziesięć lat. Co prawda ja tego dziada nie znałem, na dodatek był pijany i okazał się pedofilem, ale co wtedy przeżyłem to moje i nikt mi nie zabierze. Nie zwracajcie na mnie uwagi, po ostatniej wizycie mój psycholog się powiesił i nie mam gdzie się wyżyć.
daj spokój pod Twoją skorupą kryje się przecież dusza wrażliwca ;p

Cytat:

Widzisz, spotkałaś "takiego" na swojej drodze, ale czy zastanowiłaś się, że pod skorupą "takiego" w skryciu czai się wrażliwa ludzka istota? Czy zdajesz sobie sprawę, że Twoja niewłaściwa reakcja mogła zrujnować całe dorosłe życie tego chłopaka? Mogłaś nieodwracalnie wpłynąć na jego śmiałość w stosunku do kobiet. On przecież tylko starał się najlepiej jak mógł, co z tego, że wyszło jak wyszło.

Ale to nie tyczy się tylko Ciebie, ale wszystkich kobiet. Słyszałem historię chłopaqka, który wykręcał się mentosami w kieszeni, ale kiedy jego dziewczyna zorientowała się w prawdziwej przyczynie dyskomfortu jaki odczuwała podczas całowania, zrobiła mu scenę na całą plażę. A to przecież nie była jego wina, to działała biologia.

Kobiety mają nas za gruboskórne istoty bez uczuć, którym można powiedzieć wszystko, bo i tak nas to nie zrani.

ojj ja zła i niedobra

chcesz powiedzieć, że my kobiety, mamy dawać szansę każdemu bo ma w sobie "ludzką istotę" ;>

kilka postów wyżej "wpadłaś mi w oko - nie sp** tego" -> zachęcające do poznania się bliżej, nie ma co
WKS ŚLĄSK WROCŁAW

Polsko przepiękna, najwspanialsza !!

Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi.