Wyświetl pojedynczy post
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2008, 11:21
HEDu napisał(a):Wyświetl post
a Franek to był piłkarz uczestniczący w grze, nie kibic tylko piłkarz który w 1 meczu w Krakowie miał udział przy 3 bramkach zdobytych przez nasz zespół, wszystko poszło na marne, on juz nie mogl z siebie wiecej dać, wkurzył się i postanowił odejść za wszelką cenę
Brożek w fazie grupowej strzelił 4 bramki,Błaszczykowski miał 5 asyst,czyli naprawdę zrobili coś w tej grupie.W Rotterdamie wystarczył nam remis,żeby awansować,nie udało się, czy Ci dwaj załamali się i odeszli? Chyba nie,a też raczej więcej dać nie mogli,bo w każdym meczu dawali z siebie wszystko. Poza tym, ludzie,co jakaś informacja w mediach o Frankowskim,to na tym forum toczą się te same rozmowy. Każdy ma swoje zdanie i mało kto je chce zmienić, więc czy naprawdę warto co parę tygodni wracać do tego samego?
A zmieniając temat,no to rzeczywiście szkoda Dareczka. Myślał,że odchodzi jako gwiazda do Francji i takową będzie,ale go nie docenili.
A Matusiak w Widzewie mnie poprostu rozbroił
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując