HEDu napisał(a):

wy tylko nie pamietacie jednego, Franek nie odszedł w ostatnim dniu okienka transferowego, mial kilka propozycji, koło miesiac negocjował z levante a jednak odszedł do elche, nie widze tu nic niespodziewanego, tylko to ze dopłacił sobie chyba 150k euro do tranferu ;] postawcie sie na miejscu piłkarza, JA, jako kibic, ba, przedmonitorowy, byłem zaledwie na 1 meczu Wisły (za daleko mieszkam), ale bardzo utożsamiam sie z tym klubem, po meczu z PAO miałem chyba tygodniową depreche, noc po meczu to płakałem i nie mogłem uwierzyc co sie stało, jakby ktos mi umarł sie czułem, myślałem nawet nad przerzuceniem się na inny klub ! a Franek to był piłkarz uczestniczący w grze, nie kibic tylko piłkarz który w 1 meczu w Krakowie miał udział przy 3 bramkach zdobytych przez nasz zespół, wszystko poszło na marne, on juz nie mogl z siebie wiecej dać, wkurzył się i postanowił odejść za wszelką cenę, wszak miał 31 lat
kazdy widzi plusy i minusy, niektorzy widza tylko minusy, taki narod polski bo Wisła wcale nie utonęła, zajeła 2 miejsce w lidze po rzekomej ucieczce "judasza"
|
bravo
gratulujemy
Franuś też się przerzucił, z tym że ty
prawie zrobiłeś to dla idei
on to zrobił dla kasy
swoją drogą .... niby chciał zostać .... ale jednak negocjował z levante
genialne
ps. ciekawe co byś zrobił jakbyśmy spadli do II lgi ....