jerry.lii.lewis napisał(a):

Dwa cytaty mówiące wsztstko o profesjonaliźmie Pana Darka Wisła to za niskie progi Dudki.
Cytat:
|
Jechałem do Francji pełen nadziei i oczekiwań. Wiedziałem, że to nie jest tak mocna liga jak w Anglii czy Hiszpanii. Czyli dla mnie idealne miejsce do promocji.
|
Myślałem że pojechał tam rozwijać się. Okazuje że Dareczek promuje się do Realu Madryt.
Cytat:
|
Dopiero niedawno klub zgodził się opłacać mi lekcje francuskiego, wcześniej toczyłem z nim o to walkę.
|
Nie ma żartów, profesjonalista pełnę gębą. W dodatku biedny jak mysz kościelna. Każdy normalny piłkarz chcący się uczyć języka już dawno zainwestował by swoje pieniądze w nauczyciela francuskiego. Wiele by nie zbiedniał......ale Dareczek toczył walkę i wywalczył.
Eh..kiepsko się wiedzie Dudce w nowym klubie. Wszystko pod górkę. Trener go nie lubi, gra na pozycjach na których nie lubi, musi walczyć twardo o swoje pieniądze......Ja nie miałem wątpliwości że to się tak skończy. Żeby być dobrym piłkarzem trzeba mieć dużo silnej woli i ostro zapierdzielać. Dudka niema żadnej z tych cech. Ma za to wysokie mniemanie o sobie przy przeciętnych umiejętnościach.....i tak już zostanie.