Polly napisał(a):

oo Uran kope lat !
|
O ktoś się przyznaje do jakiejkolwiek znajomości ze mną

, ostatni raz taki zaszczyt spotkał mnie jak miałem dziesięć lat. Co prawda ja tego dziada nie znałem, na dodatek był pijany i okazał się pedofilem, ale co wtedy przeżyłem to moje i nikt mi nie zabierze. Nie zwracajcie na mnie uwagi, po ostatniej wizycie mój psycholog się powiesił i nie mam gdzie się wyżyć.
Polly napisał(a):

nie napisałam bez mężczyzn (do feministek nie należę), lecz "bez takich" -> czyli takich jakiego ja spotkałam na swej drodze Gdyby wszyscy byli tacy to rzeczywiście musiałybyśmy kombinować "jajeczko o jajeczko" hehehe
|
Widzisz, spotkałaś "takiego" na swojej drodze, ale czy zastanowiłaś się, że pod skorupą "takiego" w skryciu czai się wrażliwa ludzka istota? Czy zdajesz sobie sprawę, że Twoja niewłaściwa reakcja mogła zrujnować całe dorosłe życie tego chłopaka? Mogłaś nieodwracalnie wpłynąć na jego śmiałość w stosunku do kobiet. On przecież tylko starał się najlepiej jak mógł, co z tego, że wyszło jak wyszło.
Ale to nie tyczy się tylko Ciebie, ale wszystkich kobiet. Słyszałem historię chłopaqka, który wykręcał się mentosami w kieszeni, ale kiedy jego dziewczyna zorientowała się w prawdziwej przyczynie dyskomfortu jaki odczuwała podczas całowania, zrobiła mu scenę na całą plażę. A to przecież nie była jego wina, to działała biologia.
Kobiety mają nas za gruboskórne istoty bez uczuć, którym można powiedzieć wszystko, bo i tak nas to nie zrani. Ale dość tego, mężczyźni wstępujmy do Ligi Ochrony Mężczyzn i Żubrów*, pokażmy siłę naszej wrażliwości i pamiętajmy: Liga chroni, Liga radzi, Liga nigdy nas nie zdradzi! To mówiłem ja, Jarząbek Wacław.
- O musztardzie trzeba było wspomnieć.
- Mam musztardę.
*w roku 2005 nastąpiła fuzja Ligi Ochrony Mężczyzn i Ligi Ochrony Żubrów ze względu na kiepską sytuację finansową obydwu. Sytuacja finansowa poprawiła się dzięki sponsorowi tytularnemu, który zapewnia nieograniczone ilości napojów chłodzących na zebrania Ligi.
W temacie kinematografii, powiedzcie mi, będzie w te święta yupikayey madafaka? Dla mnie to film ważniejszy niż Kevin, bo niesie ze sobą odpowiednie wartości związane ze świętami. Np. wieszanie szwaba na łańcuchu to symbol ubierania świątecznej choinki( szwab był blondyn jak aniołek).