Wyświetl pojedynczy post
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.12.2008, 00:43
michel rozumiem ze Twoim idolem jest Frankowski, ale spojrz obiektywnie na to co sie stalo. A porownywanie do odejscia Zurawia jest lekka przesada i dwa rozne swiaty. Zarabial w Wisle tyle, ze nie mogl utrzymac rodziny ? A co ma powiedziec 90% spoleczenstwa, ktore miesieczna pensje ma moze z 1/10 pensji Franka ? Faktem jest ze uciekl z Wisly, zostawiajac ja w bardzo zlej pozycji. Przez caly czas gry w Wisle wypowiadal sie w mediach jak to on ja kocha, jak to do konca kariery w Wisle bedzie gral. Dla mnie jest teraz zwyklym sprzedawczykiem, ktory ucieknie za kasa. Pewnie za lepsza kasa poszedlby do Cracovii albo Legii nawet. Wypial sie na kibicow po meczu z PAO, teraz to wraca w jego strone. Mam nadzieje ze pogra sobie w rezerwach Jagi

PS. Napisz co rozumiesz przez "wasze urojenia" i napisz dlaczego tak uwazasz, ciekawi mnie to

"Po tym meczu chyba zwątpił, że może coś jeszcze z Wisła osiągnąć." - dokladnie. Wlasnie o tym cala rozmowa. Wypial sie na Wisle, zostawil ja i poszedl osiagnac wiecej ($$$)

"Przez takich ludzi jak wy musiał się tłumaczyć ciągle, dlaczego odszedł. Czepiacie się go o wszystko, o każde słowo" - skoro jest osoba publiczna i wypowiada sie w mediach to czemu mamy sie tego nie czepiac ? Tak samo wypowiadal sie jak to on kocha Wisle. I co ? W takim razie okazalo sie ze robil wszystkich kibicow w chuja
Ostatnio edytowane przez mic : 23.12.2008 o godz. 00:49.
Odpowiedz cytując