Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2008, 23:53
michel - pozwol ze Ci wyjasnie i co wazniejsze, opre sie tylko na faktach ,ktorych podwazyc nie mozna, a pomine watki, ktore przewinely sie w zwiazku z ta sprawa a co do ktorych pewnosci nie mam.

1.Kosa chcial odejsc i odszedl - po wiosnie 2003.Nie zostawil Wisly, przed meczem z Lazio ani po - dogral runde - pozegnal sie i tyle.
2.Zuraw odszedl po wiosnie 2005 - wiadomo bylo ze chce to zrobic - dostal pozwolenie, dogral runde do konca - pozegnal sie i tyle.

Faktem jest ze Wisla zgodzila sie na odejscie tylko 1 z 2 swoich snajperow.Taka byla cala koncepcja przygotowan do sezonu 05/06 oraz do pucharow - zgodzil sie na to bez jakiegokolwiek szemrania Franek, podkreslajac do tego ze on w Wisle bez problemu moze zostac do konca kariery.

Doszlo do rewanzu w Atenach - stalo sie to co sie stalo - czyli stracilismy awans, ktorego stracic nie moglismy - a jednak.
Franek WYMUSIL na klubie natychmiastowy transfer - doszlo nawet do takiego absurdu ze sam z wlasnej kieszeni doplacil roznice.
Zostawil zespol rozbity , przed bardzo waznymi meczami - bez zadnego napastnika i w zasadzie bez zadnej realnej szansy by kogos rownie wartosciowego pozyskac. - jak wiadomo na szybkiego wzieto Kryszala.

Nie widzisz roznicy miedzy planowanymi odejsciami , po zakonczeniu sezonu - gdzie od dawna jest jasne ze to nastapi i klub ma czas by sprowadzic nastepcow , a ucieczka w srodku rundy , doslownie z dnia na dzien, co stawia pracodawce, ktoremu ponoc Franek tyle zawdzieczal - w sytuacji mega nieciekawej?

Jakbym ja mial takiego pracownika, ktory by mi taki numer odwalil to nie chcial bym go wiecej znac - niezaleznie ile i co dla mnie wczesniej zrobil.

Pomijam fakt bredzenia o chorym dziecku , ktoremu hiszpanski klimat mial bardzo pomoc - Wiadomo ze jak tylko Franio uslyszal dzwiek srebrnikow , to Hiszpanie zamienil na rownie ciepla Anglie

I o wszystko w zasadzie - mam nadzieje ze prosto, przejrzyscie i bez jakiejs zacieklosci.
A wystarczylo dograc te 2 miesiace i odejsc w przerwie zimowej, z czym pewnie problemow by nie bylo.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując