eye63 napisał(a):

|
Wydaje mi się, że bardziej mu chodziło o to, iż TVP "podebrała" widzów C+ odnośnie tych dwu meczy, zatem ta statystyka nie pozwala w 100% na wnioski jakie Ty wyciągnąłeś. Jeśli on zastosuje Twój argument, żeby doliczył oba mecze, to skończy się to tym, że Odra W. wcale nie będzie na pierwszym miejscu, lecz na 3. A to chyba już pewna różnica prawda? Niemniej, dzięki za zestawienie.
|
Badając coś obiektywnie trzeba wziąc pod uwagę ranking, który pokazuje wszystkie alternatywy ( chodzi mi o wszystkie mecze w c+ puszczane). Racja, że ma to wpływ jakiś tam, że te dwa mecze były w tvp i w związku z tym wpłynęło to na zmiejszenie publicznosc ich w ramach c+. Chcialem jednak zwrócić głównie uwagę na Lecha a nei na 1. miejsce Odry

. Potrzebujemy zmian. Przez lata byliśmy najbardziej profesjonalnie zarządzanym i najbardziej " zachodnim" klubem w Polsce. Budowaliśmy to przez wiele lat. Nagle pojawił się Lech i w 1,5 -2,5 lat zdecydowanie nas przegonił medialnością, mimo iż faktyczny sukces sportowy odnieśli dopiero niedawno, a tak zawsze w tej dziedzinie byli rozczarowaniem ( w ciagu tych kilku lat pod haslem: "idziemy na majstra"). Myślę, że powinniśmy zwrócić na to baczną uwagę i sie skoncentrować na zaradzeniu temu, bo jak już napisałem wyżej cieżko bedzie o rozwój przy tak biernej finansowo polityce klubu...