Wyświetl pojedynczy post
Krolik
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2008, 18:18
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
To może wyjaw tą swoją wersje odejścia ? bo może czegoś nie wiemy,ale stawiałbym na to że za granicą się o pewnych sprawach nie mówi bądź nie docierają.No wyjaw nam o wielce poruszony
Za granice docieraja wszystkie wiesci szybciej i sprawniej niz Ci sie wydaje , a poza krajem mowi o pewnych sprawach odwazniej !!
Ja nie mam zamiaru nikogo nawracac ale zwrocic uwage ze nie oskarza sie nikogo o cos ...... CO NIGDY OFICJALNIE NIE ZOSTALO POWIEDZIANE , ani przez Klub ani przez kogokolwiek do tego upowaznionego !!!!
Teoria rzekomej "ucieczki" Franka oparta jest na zwyklych, hamskich plotkoch ktore niemal zatarly zaslugi jakie ten czlowiek zrobil dla Wisly i ich kibicow , grajac dla naszego klubu niemal 7 lat !!!!!!! A zeby bylo ciekawiej te bzdury glosza ludzie ktorzy powinni mu byc wdzieczni za te 7 lat.... itd.

Pytasz o to co stalo za kulisami odejscia niestety , ale napisze Cie ze nie wiem ..... bo tak latwiej ale zarazem NIE WYPOWIADAM SIE NIEUPOWAZNIONY a juz w szczegolnosci publicznie !!!!
Tak samo wszyscy co pisza ze uciekl, zdradzil ..... uwazam ze nie majac zadnych dowodow ani .... jakichkolwiek wiadomosci na ten temat powinni sie nie wypowiadac w ten sposob !!!
Jak długo na Wawelu .............