|
JarTSW, możesz mi powiedzieć w jaki sposób Chinyama się w Legii marnuje? Sorry, ale przyłączam się do postu Westersyla - prezentujesz nadmierną aktywność, powołując się na nieznane źródła (wiem, ale nie powiem), przywołując to co będzie grał piłkarz "NONAME", którego na oczy nie widziałeś, nie słyszałeś o nim, nie wiesz nawet kto to jest! A co jeśli ma 195 cm? Też piłka do przodu i za nią? Za dużo bzdurnych postów na raz...
Nikt nie wątpi w klasę Nowaka, kto choć kilka razy oglądał mecze z jego udziałem. Problemem są kontuzje.
Co do Brazylijczyków, flamengista ma rację, za dużo piłkarzy jednej nacji w klubie to bardzo niezdrowo, nawet jeśli nie będzie konfliktów to po prostu wytworzą się podziały, a to nigdy nie działa dla dobra zespołu.
Jeśli chodzi o Romeu, to kontrakt kończy się 1 stycznia, nie liczy się co on mówi, liczy się to, gdzie złoży podpis - zatem dopóki nie będzie żadnej informacji na jego temat (a na pewno nie będzie przynajmniej do 1 stycznia - chyba, że przedłuży z Flu, na co miał już kupę czasu - proponuję dać sobie na wstrzymanie).
Ostatnio edytowane przez eye63 : 22.12.2008 o godz. 14:45.
|