Wyświetl pojedynczy post
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2008, 10:20
JarTSW napisał(a):
A teraz powiem trochę o wzmocnieniach, bo mam pewne źródło.
Testowanym napastnikiem nie jest żaden gracz, który byłby Wam znany, chyba że z Managera.
To gracz praktycznie anonimowy i będzie nas kosztował grosze.
Cytat:
WIsła jest bliska podpisania kontraktu z zagranicznym napastnikiem rodem z Brazylii.

Zawodnik - o czym mówił na spotkaniu z kibicami Jacek Bednarz - przeszedł już testy medyczne. Zielone światło do przeprowadzenia transakcji dał również właściciel klubu, Bogusław Cupiał. Jest zatem spora szansa, że do transferu dojdzie jeszcze w tym roku. Zostałby on przeprowadzony na podobnej zasadzie jak sprowadzenie latem Marcelo, czyli Wisła poniosłaby jedynie koszty prowizji dla menedżera oraz oczywiście kontraktu samego zawodnika. Brazylijski napastnik nie jest jedynym, którym interesuje się Wisła. Na liście kandydatów są inni piłkarze zagraniczni i krajowi.

Jednym z poważniejszych kandydatów z naszej ligi, rzeczywiście może być Dawid Nowak z Bełchatowa. Trzeba mieć jednak świadomość, że obecnie byłby dla Białej Gwiazdy bardzo drogim zakupem. W swym kontrakcie zapisaną ma wysoką klauzulę odstępnego, a i jego kontrakt w obecnym klubie do niskich nie należy.
Moje info potwierdza portal.
Jednak miałem rację.

Głupio Wam ? Szczególnie:
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=EnV66...eature=related

Tak mi się z twoimi postami kojarzy
Cytat:
BTW: co okienko na forum odbija kilku osobom, mówiącym o "pewnym info" z "dobrze poinformowanego źródła". Nieodmiennie takie eskapady kończą się banami, ale ludzie są naiwni i lubią "wtajemniczonych", zaś ci "mający wtyki" nie uczą się na błędach poprzedników. Naprawdę nie można takich rewelacji wysłać na pw nawet większej liczbie użytkowników - trzeba zaśmiecać forum?
W każdym razie jak coś więcej będę wiedział zachowam dla siebie. Bo widać, że w tym kręgu ludzi, nie ma niestety sensu...
Odpowiedz cytując