1q2 napisał(a):

Ja przyznam sie bez bolu ze pl ligi to ja malo ogladam(oprocz Wiselki oczywiscie), wiec o Nowaku niewiele moge powiedziec, a wlsciwie tyle ile mowi metryka i statystyki a jedno i drugie szalu nie robi.
Tyle ze od przyjscia Lobo ,to mam niezla paranoje, co do kupowania za wcale niemale pieniadze ,polskich wynalazkow.
Na prawde nasz duet Skorza& Bednarz, zamiast sluchac kolend i ogladac po raz setny swiatecznych hitow, powinni skolowac sobie wszystkie mecze Belchatowa z poprzedniej i obecnej rundy - i ogladac, ogladac i jeszcze raz ogladac ,bo na wtope w stylu Lobo nie moga sobie pozwolic.
|
No ja tez naszej ligi nie ogladam, bo masochista nie jestem.. Poza Wiselka ofc, to jakies hity typu Legia - Lech jedynie. Nowaka to kojarze, ze spotkan GKS-u z Wisla i ze skrotow w lidze+, ze to calkiem dynamiczny i niezly technicznie zawodnik.
Problem w tym, ze ktos juz przeciez pisal wczoraj, powolujac sie na swoje zrodla, ze tym zawodnikiem co przeszedl badania medyczne jest obcokrajowiec (nie Costly). Wiec naprawde nie rozumiem po co mielicie temat tego Nowaka..