http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html
coraz bardziej mi się to podoba, jak ktoś napisał niedługo ogłoszą że Lech najładniej udekorował choinkę klubową na święta.
Oto fragment tej wybitnej twórczości o której pisałem kilka postów wyżej, ehhh serce rośnie na widok takich postów:
Cytat:
OH ach ale ten lech wspaniały
niesamowite! Jest się czym jarać, żygać się chce już tym Lechem... można im oddać, ze grają w tym UEFA ale w lidze nic wielkiego nie pokazali oprócz zwycięstwa nad Wisłą... Za niedługo bedziecie się zachwycać tym, że deklasują rywali w oszczędzaniu wody. Naprawde śmiać mi sie chce powoli
odpowiedź:
Odp.: OH ach ale ten lech wspaniały
żal ci że to nie o twojej legi.wiśle,pogoni czy innej wiosce piszą !!! zazdrość cię zżera zakompleksiona istoto.Nie pasuje to sie nie odzywaj !!! A o Lechu niech piszą,bo na to zasługują !!! Jesteśmy waszą Dumą , czy wam się to podoba czy nie !!!
|
Żeby nie było że w jakiś sposób ujmuję dla Poznańskiej drużyny jej osiągnięcia, skądże znowu właśnie podziwiam ich za to co zrobili w UEFA, ale dziennikarze zaczynają trochę przesadzać, podobnie dziś Kołtoń w CF "próbowały Legia, Wisła, Zagłębie, dajmy szanse Lechowi zagrać w LM" - nie wiem czy pan Kołtoń wie że o tym decyduje zdobycie jeszcze MP, ale cóż chyba to był apel do właścicieli drużyn żeby oddali Lechowi MP walkowerem.