Nehiar napisał(a):

Dwóch napastników ... Nowak - 24 lata, nie taki młody już kopać w piłkę umie, uniwersalny OK, ale jest to podobny typ napastnika do Boguskiego czy Małeckiego - niestety nie ma co liczyć że na stuka nam kilkanaście goli w sezonie grając sam jako wysunięty napastnik, mogę się mylić ale z przebiegu jego kariery tak niestety by wynikało. Co do tych dwóch obcokrajowców co mają kosztować nas grosze - musimy kupować takiego typu graczy(młodych, tanich, niski kontrakt), bo jeśli ma się odpowiednie oko i trochę szczęścia(jak Lech ostatnio z Stilicem) to naprawdę za rok, pół można mieć z takiego gracza pożytek, a nawet już teraz jeśli ma się więcej niż trochę szczęścia .
|
Ja się nie zgodzę. Nowak ma o wiele lepszą technikę strzału od obu. Poza tym ogólnie jest lepszy technicznie. Jak dla mnie jedyne zastrzeżenie to kontuzje. Bo szybkość instynkt ten chłopak ma. Zresztą jednak warunki fizyczne ma jednak lepsze od tych panów i przez to jednocześnie lepiej gra głową. No i jest szybszy napewno od Boguskiego.