Wyświetl pojedynczy post
Jerry_Beck
Junior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2008, 23:11
mnie dziwi ta wiara w Gargule...ja wiem, ze jest zastoj i praktycznie nie ma co brac szczegolnie z naszej ligi, ale Gargula to jest stuprocentowy przyszly Kuzba, Dawidowski, Cantoro dla budzetu,, nastepny Łobodziński by nie szukac daleko (wiem, ze niektorzy wciaz niego wierza, ale on w Zaglebiu nie gral dobrze, wiec w Wisle nie bedzie tym bardziej)...bedzie dokaldnie to samo, placz, wscieklosc, zgrzytanie zebami bo Wisla na nastepnego tak drogiego pilkarza na te sama pozycje zdecyduje sie za nastepne dwa lata....teraz rzeczywiscie klub chce zainwestowac i nalezy zrobic to madrze... i niech nikt nie pokazuje Lecha... oni mieli FUKSA tak wlasnie, to nie byla praca, itp .......y, Stilic to byl FUKS, Lewandowski mial oferty z calej ligi i ich wybral, a Arboleda ma tate Smude, zobaczymy teraz tych dwoch mlodych Jugoli, na papierze wygladaja fajnie, ale tak tez wygladal legijny Oreszczuk...troche skrecilem, chodzi mi by teraz przemyslec sprawe i siegnac po naprawde mocnych pilkarzy, zainwestowac kase za Brozka przede wszystkim, a kto wie czy nie zaatakowac jeszcze bardziej i wydac te 4-5mln...kadra sie postarzala i trzeba ja gruntownie przewietrzyc...czy nie lepiej zaoferowac tej samej kasy Polonii za Majewskiego plus jakis pilkarz z Wisly, czy ewentualnie procent od przyszlego transferu (jak wisla z Balszczykowskim zrobila)...

wracajac jeszcze do Garguly nie uwazam go za slabego zaowdnika...jest dobry na slabe polskie kluby i kto wie, moze mecze u siebie Wisle czasem by pomogl wygrac, ale na PEWNO nie pomoze w pucharach i ciezkich polskich wyjazdach...taki wiodacy zawodnik Wisle niepotrzebny...
Odpowiedz cytując