|
1 sprawa: Gdzie tutaj jest moderator?! Kupe jest wypowiedzi nie na temat, o Legii, Lechu i innych pierdołach. 2 tyg temu pewien admin/moderator zbanował mnie na 2tyg tylko dlatego, że wypowiedziałem się na rzekomy temat transferu Ivanovskiego do Wisły, a teraz samowolka? Bądźmy konsekwentni Panowie.
2 sprawa: Dawida Nowaka na rzekomego piłkarza, który ma przejść do Wisły wykreowały media, a u nas na forum odgrywa kluczową rolę. Przekonacie się w niedługim czasie, że jeśli jakieś zainteresowanie było to nie nim. Moim zdaniem nie wchodzi tu także kwestia zawodnika z Ameryki Południowej, bo już byłoby coś słychać. Raczej południe Europy.
3 sprawa: Jeśli dla Garguły liczy się tylko kasa, dla mnie nie ma miejsca w Wiśle. Nie karze od razu każdemu piłkarzowi kochać Wisły, ale po coś się tu jednak przychodzi. Przykładem Dawidowski, który co raz był wygwizdywany przez kibiców, a zarząd chce się go jak najszybciej pozbyć. Cantoro ma "gruby" kontrakt, a też nic nie gra. Jedynym który zasługuje na duże pieniądze za serce i grę jest Brożek. Precz zachłannym na kasę - tyle w temacie.
|