Wyświetl pojedynczy post
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2008, 22:19
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Bednarz powiedział, że jeden z napastników jest na tę chwilę blisko Wisły - teraz możecie się trochę pocieszyć i wyszukiwać kolejne typy na transfermarkt...
Nie zamierzam wróżyć z fusów jaki to ma byc ten nowy napastnik, ale biorąc pod uwage fakt że prasa nic nie wywąchała to pewnie jest napastnik z poza europy. Kolejna sprawa która mnie neipokoi to to że planują ściągnąć 2 napastników - już tłumacze dlaczego. Otóż w Wisle zostanie nam teraz 4 napastników. Brożek Niedzielan, Boguski i Ćwielong. Kmiecik odchodzi i Dawidoswskiego nie licze. Sprowadzenie 2 napastników oznacza że o 1, albo 2 poztycje rywaliozować będzie 5 zawodników, z czego Ćwielong raczej tylko na papierze. Nasuwają się wieć dwa wnioski: 1 mniej prawdopodobny Skorża planuje na stałe grać 2 napastnikami i z tąd potrzebni są 2 napastnicy; albo drugie rozwiązanie - zdecydowanie bardziej prawdopodobne - transfer Brożka jest już przesądzony i klub zamierza w tradycyjny nam sposób załatać lukę po wybitnym piłkarzu 2ma przeciętniakami. Szkoda łudziłem sie że Brozio pogra w WIśle jeszcze do przyszłej zimy co najmniej.

Edycja oczywiście mamy teraz5 graczy mogących grać w napadzie jest jeszcze Małecki ale on chyba zostanie na skrzydle.

Hunter@ Myśle że Niedzielan zostanie z nami przynajmniej do lata. Myślę że jeślę że Skorża chce sprawdzić go jeszcze raz czy da radę się odbudować.
Powód: Małecki; odpowiedź@ hunter
Ostatnio edytowane przez Angmir : 19.12.2008 o godz. 22:23.
Odpowiedz cytując