Wyświetl pojedynczy post
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2008, 15:13
harthausen napisał(a):Wyświetl post
Matko jedyna, co to za debilizm budować trybuny z miejscami a później część z nich zrobić martwymi , bo będą puste jako sektory buforowe.

To nie można zbudować trybuny gości zabezpieczonej / odgrodzonej/ oddalonej od innych miejsc by było bezpiecznie? Ciężko coś takiego zaprojektować i wykonać
Szlag mnie trafia za każdym razem gdy widzę sektor na trybunie od Błoń pusty w czasie meczu.
I to ma cały czas tak być?
Myślę, że zostanie to po zakończeniu prac na naszym stadionie jakoś rozsądnie rozwiązane. Poza tym takie "sektory buforowe" jeżeli będą tworzone, to tylko na niektórych meczach, tych tzw. podwyższonego ryzyka. Poza tym ja bym się tym zbyt nie przejmował, bo te miejsca raczej nie będą się marnować, bo mimo tego że jestem optymistą, to coś nie wydaje mi się jednak żebyśmy co mecz zapełniali stadion, osiągając wysoką frekwencję. Będzie w ciągu roku na pewno kilka takich spotkań na których nasz obiekt wypełni się po brzegi, jednak jeśli chodzi o pozostałe mecze, to mam poważne obawy co do tego jak z tą frekwencją będzie... Ta jak już wiele razy o tym mówiono, sporo będzie w tej materii zależeć od cen biletów. Jeśli klub pokieruje się rozsądkiem i zdecyduje się na sprzedaż tanich wejściówek i różnego rodzaju zniżki/promocje to jest szansa, że na trybunach częściej będzie nawet i komplet widzów.
Odpowiedz cytując