koyoot napisał(a):

Ogolnie rzecz biorac to... obie rzeczy sa rownie wazne w grach komputerowych. Mimo tego o czym pisalem wczesniej niestety Ani NVidia ani ATi nie poszly droga wytyczona przez ich karty graficzne i nie dojdziemy poki co do momentu ze wystarczy sama karta graficzna do grania niestety(choc ATi szykuje prawdziwa rewolucje pod tym wzgledem). Ogolnie to jak widze masz taki sprzet z dwojga zlego to lepiej wymienic karte graficzna(beda znacznie mniejsze starty wydajnosci niz jakbys mial wymienic sam procek). Ja widze to tak zebys jednak wybral 512 mb radeona 4850 zamiast 1GB i dolozyl w procek te zaoszczedzone pieniadze. Upieczesz dwie pieczenie na jednym ogniu a naprawde moim osobistym zdaniem, za 2-3 klatki na sekunde wiecej(jak sie ma mocny procek...) nie oplaca sie doplacac 200-300 zlotych... Sam pomysl co lepsze....
|
dzieki za odpowiedz, jak narazie kupilem sobie procka AMD X2 6000+ za 275zł,ale jeszcze ta biedna karte mi zostala, czy mozesz mi jeszcze udzielic odpowiedzi na pytanie : jak sie ma RAdeon HD 3850 512MB DDR3 256BIT do HD 4850? bo cena jest zdecydowanie bardziej korzystna