Ale wy Wiśalcy jestes glupi. Zal wam dupe sciska ze LEch wygral z feyenoord i awansowal do 1/16 PU

Niektorzy na forum potrafia byc solidarni ..potrafia przyznac ze Lech jest dzisiaj najlepszy w polsce i wisla nie ma szans sie z nim rownac ..Lech awansowal zasluzenie ( z CSKA, Nancy i La corunia grali zarombista pilke z feyenoord widac juz bylo ze sa zmeczeni).
szprotson :szkoda. mieli przegrac.
I co to jest

pokazujesz tylko swoja glupote ..gdyby nie LEch to za rok gralibyscie w 1 rundzie eliminacji do Uefa i nie bylibyscie rozstawieni ... odpadlibyscie juz w 1 rondzie eliminacyjnej .
ja bardzo chce zeby LEch trafil na tottenham ...piszecie ze by ich rozwalili 3:0 ..Zal.pl ..plakac mi sie chce z waszej glupoty. ...
SMIALBYM SIE GDYBY WYGRALI I GRALI DALEJ ....I CIEKAWE CO BYSCIE WTEDY PISALI

?
Tottenham jest slaby ...zajmuje 10 miejsce w lidze ... Lech to ma szczescie zawsze .. Wisla tez by z nimi wygrala teraz ...
Smiac mi sie chce z WAS !!!....
I jeszcze piszecie ze LEch sprzeda wszystkich ...i po raz kolejny wyszla wasza zawisc ...ile juz razy mowili prezesi LEcha ..nikogo nie mam zamiar sprzedawac ...wszyscy chca u nas zostac i walczyc o PU ..planujemy 3 nowych zawodnikow ......Lech bedzie w cwiercfinale PU i tam odpadnie dopiero ..Wygra Polska Lige i bedzie grac w LM ....zobaczycie za rok we wrzesniu kto Mial Racje ...
P.S ...A teraz piszcie sobie dalej ze Lech to cioty i szczesciem weszli ..Przyjedziecie do nas na mecz ligowy to wtedy sie przekonamy kto jest naprawde LEPSZY ....