Wyświetl pojedynczy post
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2008, 07:31
DjInas napisał(a):Wyświetl post
Hmm, wg mnie patrzysz zbyt subiektywnie, nie widząc tego co Lech właśnie robi dla Wisły!!!
No cóż, nie każdy musi się znać na krajowym rankingu UEFA i jakie on niesie skutki, ale jeżeli chcesz sie dowiedzieć co może nam dać awans Lecha i jego zwycięstwo to przestudiuj strone http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa i zauważ, że jeżeli co rok (nie tylko Wisła) ale i POLSKIE!!!!! drużyny będą grały coraz lepiej, to za kilka lat może Wisełka nie bedzie musieć grać w eliminacjach LM, tylko jako Mistrz Polski automatycznie będzie zakwalifikowany do tych rozgrywek.

A co do do Wisły z małej litery to zwykła literówka, bo się śpieszyłem, jak pisałem posta
Ja mysle ze Ty poprawiajac kolegoe patrzysz zbyt optymistycznie na cala sprawe.
Jesli tak zansz sie na tych rankingach to zapewne wiesz ze i tak najwazniejszy jest bilans danego klubu bo to on decyduje o rozstawieniach przy losowaniach a co za tym idzie rowniez o tym czy wylosowany przeciwnik bedzie z tej gornej polki czy tez nie.
Pisanie o tym ze mistrz Polski moze nie grac w eliminacjach tylko dostawac awans do LM automatycznie to juz jakas paranoja.Zrob symulacje przelicz punkty jakie sa potrzebne zeby to osiagnac przelicz to na fazy do ktorych Polskie kluby musialy by dojsc i to zapewne da Ci 5lat staran i gry na naprawde wysokim poziomie 3 Polskich klubow, wszystko przez to ze przez ostatni 4 lata Polskie kluby nazbieraly tyle punktow ile np taki Real w 3 meczach w LM.Wiec badzmy powazni i nie piszmy tu glupot.Na teksty typu ''nibylandia'' jest odpowiednie miejsce.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!