Niebieski - nie wrzucaj wszystkich do jednego worka

są tu jeszcze tacy, którzy widzą siłę Lecha... ale nie zgodzę się co do siły Feye. Dziś mało kto znany tam gra poza paroma przestarzałymi panami, a wtedy był to jednak klub z czołówki Eredivisie.
ToTylkoJa - Nie musisz przyznawać racji w kwestii tego czy jest to najlepsze czy najgorsze forum. Rzecz gustu. Czy jest otwarte na fanów innych klubów? No może trochę w tym racji jest, ale więcej się tu napinacie/śmiecicie niż coś sensownego do dyskusji wnosicie.
sq - niech ci będzie, że frustrat... żeby wszyscy byli takimi frustratami jak ja... to naprawdę byłoby dobrze..
z tych rywali, co ktoś wyżej podał: Tottenham/Udine, HSV, Wolfsburg , Sevilla, M.City to raczej kluby poza zasięgiem. Reszta teoretycznie mocniejsza, ale jak już wcześniej wspomniałem - na papierze w grupie wszystkie kluby były mocniejsze od Lecha, a jak się okazało, tylko CSKA było wyraźnie poza zasięgiem...
sq napisał(a):

Ciupał ma już Wisłę w d****
pora na zmianę TELEsfora - dobrze wam wyjdzie.
hoho - wg Ciebie najlepiej jakby Lech trafił na Tottenham i by się okazało kto jest lepszy w potyczkach z inną ekipą?
|
ech.. a jednak chcesz mi udowodnić za wszelką, że lepiej żeby byli tylko tacy frustraci jak ja...
tak, trafcie na Spursów - z obecną ich formą powinniście z Londynu wywieźć bagaż 3 goli w plecy, a u siebie może jakiś remis.