krasny napisał(a):

1) Zjedz troche z tonu chlopcze bo widze ze ledwie zaczales sylabowac a juz masz ciety jezyk.
2) Popatrz sobie na kolejne komentarze i wbij do glowy ze jednak nie tylko ja mam taki osad zeby nie brac takich zawodnikow jak Vukovic! Piszesz ze takim rozumowaniem jakie ja mam powinnismy wyrzucic wiekszosc zawodnikow ktorzy przegrali z Valeranga i Tbilisi? I wlasnie tak uwazam! Bo z Cantoro, Baszczynskim, Glowackim, Zienczukiem czy pilkarzami z tamtego meczu ktorzy juz odeszli niczego bysmy nie osiagneli. A poza tym popatrz kogo Wisla chce sie obecnie pozbyc i nie proponuje nowych kontraktow i przemysl wszystko raz jeszcze. Bo jesli myslisz ze Vukovic wprowdzi nas do Ligi Mistrzow to rowniez Brzeczek i Hajto sa do wyjecia z Górnika...
PS. Skad sie urwalem. Skontowni!... chlopie...
|

To jedyna odpowiedź jaka przychodzi mi na myśl po przeczytaniu Twojego posta. Chłopcze.
"Popatrz sobie na kolejne komentarze", a nie przyszło Ci do Twojej pustej głowy, że w dupie mam cudze zdanie? Nie pytałem o większość zawodników, i nie ściemniaj, tylko pisałem o wszystkich, bo tak wynikało z Twojego posta, że wyjebać wszystkich. Poza tym już widzę, jak kręcisz śmigłem z radości jak po wtopie z Valerengą kopa w dupsko dostają:
-Żurawski
-Szymkowiak
-Frankowski
-Głowacki
Czy może nie tych miałeś na myśli, a np. Grzelę Patera, albo Piekuta lub Dubickiego. Weź człowieku.
Proszę Cię, skończ już kakao i połóż się spać.