Wyświetl pojedynczy post
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.12.2008, 12:42
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Brawo ten Pan! Idąc Twoim tokiem rozumowania, to po "słynnych" wtopach z Valerengą czy Tibilisi powinniśmy wydupcyć całą drużynę, tak? Poza tym- przecież oni te mecze wygrali, tak? O czym Ty mówisz, że "ci zawodnicy" nie mogli sobie poradzić z miernotami z Białorusi. Przypominam, że np. Amica kilka lat temu z Murawskim w składzie przegrywała z Honvedem Budapeszt. Czy to znaczy, że jest on słabym piłkarzem?

Prawie 30-letni zawodnik (29 lat). Cantoro ma 32 i wyraźnie zaznaczyłem, że w przypadku jego odejścia brać Vuko. Nie mieści się w 11 Legii? O czym Ty do mnie rozmawiasz? Przecież on od nich odchodzi nie ze względów sportowych, tylko raczej "emocjonalnych", że tak je nazwę. Skąd Ty się urwałeś, chłopie?
1) Zjedz troche z tonu chlopcze bo widze ze ledwie zaczales sylabowac a juz masz ciety jezyk.
2) Popatrz sobie na kolejne komentarze i wbij do glowy ze jednak nie tylko ja mam taki osad zeby nie brac takich zawodnikow jak Vukovic! Piszesz ze takim rozumowaniem jakie ja mam powinnismy wyrzucic wiekszosc zawodnikow ktorzy przegrali z Valeranga i Tbilisi? I wlasnie tak uwazam! Bo z Cantoro, Baszczynskim, Glowackim, Zienczukiem czy pilkarzami z tamtego meczu ktorzy juz odeszli niczego bysmy nie osiagneli. A poza tym popatrz kogo Wisla chce sie obecnie pozbyc i nie proponuje nowych kontraktow i przemysl wszystko raz jeszcze. Bo jesli myslisz ze Vukovic wprowdzi nas do Ligi Mistrzow to rowniez Brzeczek i Hajto sa do wyjecia z Górnika...

PS. Skad sie urwalem. Skontowni!... chlopie...

Odpowiedz cytując