Wyświetl pojedynczy post
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.12.2008, 12:01
Pastor777 napisał(a):Wyświetl post
http://sport.interia.pl/wiadomosci-d...da8?source=rss

Tyrała mozna wypożyczyć z Borussi za 50 tyś euro. Na miejscu Bednarza nawet bym ise nie zastanawiał i skorzystał z okazji do przetestowania go przez pół roku. To ofensywny pomocnik, bardzo młody, reprezentant kraju, który w młodzieżowytch reprezentacjach Niemiec strzelił naprawdę sporo bramek, a do tego ewidentnie chce wrócić do Polski, a Wisła to jedna z lepszych opcji jakie mogą mu się trafić.

Ryzyko jest spore - to piłkarz, który w Polsce jest bardzo mało znany - ale jeśli będzie się rozwijał tak jak kiedyś, wtedy będziemy mieć gwiazdę. Jeśli nie to stracimy 50 tyś euro plus uposażenie piłkarza.
Czytałem z nim wywiad i powiedzial ze jesli mialby propozycje z 2 Bundesligi to wolalby zostac w Niemczech, wiec sprawa nie jest wcale taka ewidentna. To raz.
A po drugie zalozmy ze zawodnik sie sprawdzi i bedzie duzym wzmocnieniem Wisly - co wtedy? Borussia nie chce go sprzedawac, wiec jesli mialby tylko przez 13 ligowych meczow pomagac Wisle a pozniej stad uciekac to nie wiem czy jest w tym taki duzy sens.
Ale to tylko moja opinia...

Odpowiedz cytując