Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2008, 15:49
Mlody plemnik pyta starszego
Powiedz mi jak to jest z tymi dziecmi bo nie wiem a chcialbym wiedziec zeby nie dac plamy.
No to starszy tlumaczy, plyniesz takim ciemnym dlugim tunelem ale to plyniesz najszybciej jak potrafisz zeby byc pierwszym.Na koncu tego tunelu bedzie kuleczka, jak ja zobaczysz to mowisz dzien dobry jestem plemniczek. Ono ci odpowie dzien dobry jestem jajeczko i tam juz poleci nie musisz sie o nic martwic.

Nastepnego dnia mlody plynie wszystko sie mu zgadza z opowiescia starszego kolegi, plynie z calych sil jest pierwszy podplywa i mowi dzien dobry jestem plemniczek i uzyskuje odpowiedz DZIEN DOBRY JESTEM MIGDALEK

Roznica pomiedzy poslem a rzeka?
no jest taka
ze rzeke od koryta mozna odciagnac a posla nie

Przychodzi Baca po robocie do domu i widzi ze z jego wersalki gdzie zwykle spi z zona wystaja cztery nogi dwie meskie i dwie damskie.
Wpada w furie lapie ze ciupage wali z calych sil po pierzynie, w tym momecie wchodzi zona i pyta Bacy, Baco a tesciow przywitales

Idzie turysta przez gory widzi Bace mysli spyta o droge
Baco
a Baca lot
turysta do you speak english
Baca lot
turysta gawisz pa ruski
Baca lot
turysta sprehen zi doicz
Baca looooooot....... sie

Baca wynaja turystom pokoje
Wraca z imprezy nad ranem patrzy a w jednym z nich sie swieci.
na drugi dzien sytuacja sie powtarza i na trzeci tez. A ze Baca to czlowiek oszczedny postanowil spytac turystow po co im cala noc sie swiatlo swieci.

Rano spotyka najemcow tego pokoju i pyta po co unich sie swieci cala noc, na co turysta go pyta czy kiedykolwiek kochal se z zona cala naoc przy wlaczonym swietle. Baca mowi ze nie, nie no to musi Baca sprawdzic odpowiadaja turysci

Wracaja turysci nadranem z karczmy widza a w pokoju Bacy siwci sie swialo.
Rano kiedy wstali pytaja Baco jak bylo e tam tak samo odpowiada baca tylko dzieci mialy radoche
,
Odpowiedz cytując