Wyświetl pojedynczy post
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2008, 00:57
Uczyć się miałem, ale jakoś tak wyszło, że robię wszystko by to odwlec w czasie. Mały zestawik pokazujący jakim to prawdziwym i wiernym kibicem jest Dymek, Harry, BucPopierdółka w jednym - gdyby nie fakt, że kilka osób potwierdza, że go widziało na własne oczy w autobusie do Londynu to bym myślał, że facet nie istnieje poza światem wirtualnym:

Wislak_Dymek napisał(a):Wyświetl post
żal czytać to co piszecie ale powiem wam tak że nie jestem za żadną drużyną i mogę sobie jeździć gdzie tylko mi sie podoba czy to będzie Lech , Legia czy inna drużyna jak będę sobie chciał to będę jeździł gdzie mi sie tylko podoba i tyle w temacie bo żal czytać to co piszecie . Bez Odbioru < PS jeżeli można proszę moderatorów o usunięcie mojego użytkownika )
Wislak_Dymek napisał(a):Wyświetl post
Na nic sie nie przerzucam tylko przestałem być kibicem jakiej kolwiek drużyny piłkarskiej i tak zostaje bo to porostu nie dla mnie jest temat i ja sie do tego nie nadaje i koniec kropka .
To jest ostatni post na tym forum
HarryTB napisał(a):Wyświetl post
Ostrowiec Superpuchar
Barcelona
Londyn
Zabrze
Warszawa ( Polonia )
Warszawa ( Legia )
Białystok
Wrocław
Gliwice(PE)
+ kilka razy na meczach Sląska i Lechi we Wrocławiu i w Gdańsku
( 06.12 ) na liście nie ma Ruchu (patrz dwa cytaty niżej)

Tak sobie czytam opisy wyjazdów i postanawiam że opiszę swój pierwszy wyjazd za granicę z Wisła

No to zaczynamy jako że los w Pucharze UEFA nie był zbyt przychylny pod względem sportowy to już pod względem kibicowskim byłem naprawdę zadowolony z losowania a mianowicie padło na Totenham
( 25.11 ) A wyżej to twierdził, że i w Barcelonie był. Jak to się miesza jak się ma 30 kont..

Jedna rzecz mnie martwi że tak słabo idą zapisy na Chorzów (...)
Dla mnie wyjazd jak każdy inny dlatego jadę choć sie jeszcze nie zapisałem ale na dniach to nadrobię i zapisze sie na listę SKWK i mam nadzieję że to samo zrobią inni i wykorzystamy pakiet biletów który dostaliśmy od Ruchu
do tego jeszcze wygląda na to, że chłopak sam już nie wie gdzie mieszka:

Jeśli ktoś bardzo chce to ja mieszkam w okolicach Częstochowy a na meczu być nie mogę ale mogę bez opłat pożyczyć karnetu na D3 .
przeprowadziłeś się z okolic Lublina? Oczywiście po tym jak już wróciłeś z Wysp. Czy to Dymek mieszkał w L. i jechał na Wyspy, a Harry jest z okolic częstochowy?

i na sam koniec: dobrze, że stajesz w obronie uciśnionych

Czytam ten temat i oczom nie wierzę dajcie już spokój temu małolatowi i tak już go mocno pogrążyliście ale chyba czas powiedzieć dość a wszystkie sprawy wyjaśnicie sobie z nim osobiście bo duża cześć użytkowników tego forum nie ma zamiaru czytać waszych kłótni (...)
PS: Nie bronie małolata bo tak samo jak wy nie popieram jego zachowania ale forum nie jest od tego żeby wyjaśniać tego typu sprawy , będzie na meczu z Lechią tak jak napisał to sobie wszystko wyjaśnicie
mam nadzieję, że masz tam jakieś trzecie konto w odwodzie by móc zacząć bronić i Harryego