Uczyć się miałem, ale jakoś tak wyszło, że robię wszystko by to odwlec w czasie. Mały zestawik pokazujący jakim to prawdziwym i wiernym kibicem jest Dymek, Harry, BucPopierdółka w jednym - gdyby nie fakt, że kilka osób potwierdza, że go widziało na własne oczy w autobusie do Londynu to bym myślał, że facet nie istnieje poza światem wirtualnym:
Wislak_Dymek napisał(a):

|
żal czytać to co piszecie ale powiem wam tak że nie jestem za żadną drużyną i mogę sobie jeździć gdzie tylko mi sie podoba czy to będzie Lech , Legia czy inna drużyna jak będę sobie chciał to będę jeździł gdzie mi sie tylko podoba i tyle w temacie bo żal czytać to co piszecie . Bez Odbioru < PS jeżeli można proszę moderatorów o usunięcie mojego użytkownika )
|
Wislak_Dymek napisał(a):

Na nic sie nie przerzucam tylko przestałem być kibicem jakiej kolwiek drużyny piłkarskiej i tak zostaje bo to porostu nie dla mnie jest temat i ja sie do tego nie nadaje i koniec kropka .
To jest ostatni post na tym forum
|
HarryTB napisał(a):

Ostrowiec Superpuchar
Barcelona
Londyn
Zabrze
Warszawa ( Polonia )
Warszawa ( Legia )
Białystok
Wrocław
Gliwice(PE)
+ kilka razy na meczach Sląska i Lechi we Wrocławiu i w Gdańsku
|
( 06.12 ) na liście nie ma Ruchu (patrz dwa cytaty niżej)
HarryTB napisał(a):

Tak sobie czytam opisy wyjazdów i postanawiam że opiszę swój pierwszy wyjazd za granicę z Wisła
No to zaczynamy jako że los w Pucharze UEFA nie był zbyt przychylny pod względem sportowy to już pod względem kibicowskim byłem naprawdę zadowolony z losowania a mianowicie padło na Totenham
|
( 25.11 ) A wyżej to twierdził, że i w Barcelonie był. Jak to się miesza jak się ma 30 kont..
HarryTB napisał(a):

Jedna rzecz mnie martwi że tak słabo idą zapisy na Chorzów (...)
Dla mnie wyjazd jak każdy inny dlatego jadę choć sie jeszcze nie zapisałem ale na dniach to nadrobię i zapisze sie na listę SKWK i mam nadzieję że to samo zrobią inni i wykorzystamy pakiet biletów który dostaliśmy od Ruchu
|
do tego jeszcze wygląda na to, że chłopak sam już nie wie gdzie mieszka:
HarryTB napisał(a):

|
Jeśli ktoś bardzo chce to ja mieszkam w okolicach Częstochowy a na meczu być nie mogę ale mogę bez opłat pożyczyć karnetu na D3 .
|
przeprowadziłeś się z okolic Lublina? Oczywiście po tym jak już wróciłeś z Wysp. Czy to Dymek mieszkał w L. i jechał na Wyspy, a Harry jest z okolic częstochowy?
i na sam koniec: dobrze, że stajesz w obronie uciśnionych
HarryTB napisał(a):

Czytam ten temat i oczom nie wierzę dajcie już spokój temu małolatowi i tak już go mocno pogrążyliście ale chyba czas powiedzieć dość a wszystkie sprawy wyjaśnicie sobie z nim osobiście bo duża cześć użytkowników tego forum nie ma zamiaru czytać waszych kłótni (...)
PS: Nie bronie małolata bo tak samo jak wy nie popieram jego zachowania ale forum nie jest od tego żeby wyjaśniać tego typu sprawy , będzie na meczu z Lechią tak jak napisał to sobie wszystko wyjaśnicie
|
mam nadzieję, że masz tam jakieś trzecie konto w odwodzie by móc zacząć bronić i Harryego