1q2 napisał(a):

heh - ostatnio dorwalem Thorgale i jakos nie moge sie do nich przekonac- moze sie jeszcze uda - oczywiscie za dzieciaka to byl kult - natomiast Szninkiel niszczy kosci do dzis.Pamietam jak stary mi to w kiosku kupowal - ja gnoj straszny a komiks z gatunku 'dla doroslych' - dobrze ze nie przegladal go
W ogole to glupote zrobilem bo jak mi minal okres na komiksy to porozdawalem je wszystkie a mialem tego w****u i jeszcze troche -teraz to niezle rarytasy by byly.
|
Też się cieszyłem, że ojciec do Szninkla nie zajrzał, a Thorgal cóż podoba mi się dalej kilka odcinków na duży plus im dalej tym gorzej, a teraz nowy scenarzysta od dwóch tomów i zaczyna to znowu równać w górę
I popełniłem ten sam błąd co Ty i oddałem ponad pół tysiąca komiksów synowi znajomego, teraz z chęcią bym to wszystko odzyskał
1q2 napisał(a):

Teraz sie jeszcze przyznac kto jezdzil co tydzien pod elbud wymieniac kasety
|
A ja podnoszę rękę w górę jeździłem pod Elbud i kupować kasety do Atari i wymieniać piraty VHS. pamiętam zawsze, że były na nim niby dwa filmy, pierwszy był pełnoprawny, a drugi to zazwyczaj dopychane seriale amerykańskie, ale człowiek i tak z wypiekami na twarzy śledził wyczyny Błękitnego gromu, Alfa czy Drużyny A, a nie daj boże jakiś delikatny erotyk to z wypiekami na twarz i z palcem ana przycisku stop oglądał w razie czego
A tak w ogóle dzieki starym kasetom VHS zrodziła się moja miłość do horroró bo można było dostać wiele perełek, obecnie nawet w PL nie wydanych a kultowych na całym świecie - na tym nośniku obejrzałem sporo Fulciego czy innych włoskich klasyków gore