Wyświetl pojedynczy post
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2008, 19:02
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Kur... mozecie mi wytlumaczyc fenomen Golfow III? Siedzialem z kumplami na piwku i wlasnie nadszedl temat tego samochodu to jeden kumpel o malo co Nirvany nie dostal i nie spuscil sie jak uslyszal ta nazwe. Juz doszlo nawet do tego ze zaczal polemizowac czy Golf czasem nie jest lepszy od mojego samochodu(dodam ze z calej ekipy ja wcale najlepszego samochodu nie mam dwoch innych ma nowe BMW serii 3 a trzeci ma Audi A4 z 2005 roku). Coz pozostali kumple tylko po sobie popatrzyli wymownymi spojrzeniami, natomiast ja nie chcialem kontynuowac tego tematy. Tylko ja nie rozumiem jednej rzeczy. Co ide i spotykam kogos znajomego to jest: - zmienilem samochod; - Co tam zes kupil?; - Golfa III... No ludzie ile mozna?
Bardzo proszę:
- Samochód marki Volkswagen, dorobiły się one u nas renomy aut prestiżowych (niestety na zachodzie jest inaczej)
- Samochód produkcji niemieckiej, a więc oprócz punktu pierwszego także samochód niby bezawaryjny i szpanerski
- Samochód generalnie trwały i dość bezawaryjny
- Ciężko znaleźć auto z tańszymi i bardziej dostępnymi częściami (również dzięki wysokiemu zainteresowaniu przez złodziei)
- Bardzo pokaźna ilość silników, wersji wyposażenia czy też wyposażenia dodatkowego
- W końcu upatrzenie sobie tego auta przez młodzież

Mimo wszystko podobnie jak Ty nie należę do fanów tego pojazdu. Wolę samochody japońskie albo BMW.
Odpowiedz cytując