|
W kazdym razie po oswiadczeniu Luxury widac, ze cos na rzeczy jest... Ja tylko mam nadzieje, ze jakkolwiek sprawa sie nie potoczy bedzie to z korzyscia dla Wisly i zmieni sie cos w stosunku do obecnej sytuacji.
Niech to bedzie decyzja Cupiala o przygarnieciu Wisly na wlasnosc czy wykupienie jej przez arabskich inwestorow byleby wiazalo sie to z duzym zastrzykiem gotowki w klub. Z tych dwoch stabilniejsza wydaje sie opcja pozostania pod wplywem Cupiala, ale warto byloby aby byl to etap bogatszy w inwestycje niz obecna stagnacja, trwajaca od kilku sezonow.
Po prostu boss musi sobie odpowiedziec na fundamentalne pytanie... Czy ma ochote ladowac w ten klub duze pieniadze, duzo wieksze niz obecnie. Jesli zmiana charakteru wlsnosci da temu poczatek lub tez niezaleznie od tego bedzie chcial inwestowac wiecej to prosze bardzo, zostanmy z nim dluzej. Ale jesli wie, ze nic z tego nie bedzie, chce miec tylko druzyne na wlasnosc tak jak teraz, to niech nie wstrzymuje rozwoju Wisly i odda ja ludziom chcacym wylozyc duza kase.
|