Wyświetl pojedynczy post
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2008, 11:34
Cytat:
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Oswiadczenie:
Luxury Motors oswiadcza iz nie udzielalo jakichkolwiek informacji dotyczacych zakupu Wisly Kraków innym mediom niz portal wislakrakow.com oraz weszlo.pl. Pracownik który udzielil informacji Pan Lukasz Durda wyjasnil cala zaistniala sytuacje jak równiez zdementowal krazace plotki.
Luxury Motors nie ponosi odpowiedzialnosci cywilno prawnej za nie autoryzowane artykuly dotyczace niniejszej sprawy w jakichkolwiek mediach. Jednoczesnie wyjasniamy iz firma Luxury Motors jest jedynie firma posredniczaca w ewentualnych rozmowach.
Z powazaniem
Zarzad Luxury Motors
[/FONT]
Dla mnie cała sprawa jest nieco podejrzana. Ale w świetle ostatnich doniesień jakoby Boguś miał przeinaczyć Wisełkę w jego własną firmę które pojawiły się po newsach o ew. przejęciu przez arabów, może jak dla mnie oznaczać że jednak poważna oferta będzie. Poważna oferta którą Boguś będzie chciał odrzucić, a boją się presji społecznej, która po ostatnich przekrętach i notorycznym osłabianiu zespołu może być wielki nacisk na przejęcie ze strony kibiców i temu zapobiegają już przedwcześnie takimi informacjami o przejęciu Wisły z Tf przez Bogusia.

Coś mi się nie wydaje żeby jednak ktoś był na tyle genialny żeby tak szybko i skrzętnie bez żadnych podstaw wykorzystać plotkę o rzekomym przejęciu przez arabów.
W każdym razie lepiej żeby coś się działo po pikujemy ostro w dół w ligowej hierarchii i ten stan musi zostać przerwany.
Ostatnio edytowane przez Raporter : 14.12.2008 o godz. 11:37.
Odpowiedz cytując