Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2008, 09:49
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Pakiet klimatyczny uzyskał polityczne poparcie wszystkich krajów członkowskich i teraz droga do jego uchwalenia jest otwarta . Wydaje się , że nasi przedstawiciele wywalczyli bardzo korzystne warunki . To jest właśnie ,eurokonsensus" o który wcześniej Samobo pytałeś .

O Dowigielewiczu już wcześniej wspominałem . Został umieszczony przez dziennik Liberation wśród 36 ,,talentów" UE .

Mareq - możesz mi powiedzieć jakie to są korzystne warunki? Znawco UE - powiedz mi jakim cudem ktoś wytrząśne 60 mld euro z budżetu?

Ja CI powiem - ano cesarzowa po prostu pozwoli aby pieniądze ze sprzedaży limitów szły bezpośrednio d budżetu państwa.

I jaki to jest kompromis? Okradanie swoich obywateli tyle że przez polski rząd a nie brukselski.

To nie jest żaden kompromis - to jest wlaśnei tyrania UE - a jaki był sposób dochodzenia do takiego "porozumienia" - tego nie wiez. Całkiem możliwe, że podobnie do Klausa.

I te wstawki o dyktfonach - żałosny jesteś - boli serduszko, że wyszło na wierzch to co powinno?
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43