To wszystko brzmi apetycznie jak nazwy potraw w dobrej francuskiej restauracji ale musimy sobie powiedzieć że szanse na pozyskanie Romeu są nikłe bliska zera. Jeśli myślicie ,że w lidze brazylijski9ej , uznawanej za jedną z 5 najsilniejszych na świecie nie ma zespołów które nie sa w stanie as przebić to radze się obudzić. Rzucamy tu kwotami rzędu 300-400 tys ojro , ale czemu nie 1 mln

Cupiał by dostawł stanu podzawałowego jeśli miałby płacić takie horrendlane zarobki -> mamy juz kilku "zjadaczy budżetu" , może jesli jakoś udąło by sie ich sprzedać to udałby się nam stanąc w szranki z innymi zespołami brazylijskimi .
Wg. mnie bardziej realnym kierunkiem jest Garguła ->wieksza szansa na bezproblemowa adaptacje , brak konkurencji czy niższe zarobki. opócz Garguły (daj Boże jakby udało sie ściągnać) ten Fin Silnaapa (?) mółgby sie okazac strzałem może nie w 10 ale w 8 czemu nie

, a jesli o tej póxniej godzinie mam uwolnie wodze fantazji to jeszcze skrzydłowy (byle nie Gancarczyk-bardzo go szanuje, gra naprawde dobrze ale wg.
mojej subiektywnej opinii nie byłby realnym wzocnieniem) i napsatnik pełną gębą (kiedyś przewijał sie tu temat Costlego

, a poważniej to może ktoś pokroju Adriana Sikory ...niski szybi zwunny nienaganny technicznie..ostatnio duże problemy w klubie z miejscem w "11").
Tak czy siak pozyjemy zobaczymy w styczniu co nam za prezenty przygotował zarzad