Wyświetl pojedynczy post
L0czek
Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2008, 22:33
Cytat:
Nie kolego, nic bym nie powiedział, ponieważ go nie widziałem. Poza tym - Chorwacja a Bośnia to mała różnica. No i wreszcie - naprawdę wystarczyłoby lepiej inwestować w naszych chłopaków zamiast ściągać niepełnoletnich stranieri.
Zdumiewa mnie natomiast Twoja wszechwiedza - nie widziałeś tych gości na oczy a już wiesz że są kolejnymi stilicami. No chyba, że jesteś koneserem ligi chorwackiem, wówczas zwracam honor = )
No i właśnie dlatego po to są testy, żeby potencjalnego gracza zobaczyć na żywo i w akcji. Mała różnica ze wskazaniem in plus na Chorwację bo to bardziej rozwinięty kraj. Nie twierdzę, że nie ma w Polsce utalentowanych chłopaków, ale jakoś nie widzę nikogo za dobrą cenę kto mógłby wzmocnić Wisłę. W naszym kraju się cenią, masz dobrą połówkę sezonu, już klub życzy sobie kolosalne kwoty.
Nie widziałem na oczy, ale i nie podważam myśli szkoleniowej trenerów kadry, którzy na pewno za ładne oczy nie powołują piłkarzy. Nie powiedziałem w całe że to kolejne Stilicie, ale na pewno bliżej im niż dalej, skoro na statystykach bo w akcji ich nie widziałem, wyglądają więcej niż solidnie. Nie jestem koneserem ani znawcą ligi chorwackiej, ale w miarę jestem obeznany co do rynku.

Cytat:
Statystyki nie grają. Nie widziałeś tych gości, nie wiesz, co potrafią, jaki styl gry preferują, czy pasowaliby do naszej ligi, nie mówiąc już o samej Wiśle i wizji gry, jaką ma Skorża.
Nie widziałem, nie znam się na tyle, nie jestem profesjonalistą, a ten temat nazywa się "Gdyby był Bednarzem" i piszę to co ja uważam, jak ja widzę potencjalne wzmocnienia. Nie śmiem nawet przedstawiać piłkarzy wobec wizji jaką ma Skorża, to jest mój tylko skromny plan transferowy i tyle- nie napinam się.

Cytat:
- fantazjować łatwiej
Od tego jest ten temat, nie będę pisał, że chłopaków, których przedstawiłem widziałem na oczy i mogę za nich ręczyć.

Cytat:
Ten gość się NIE SPRAWDZIŁ w potęgach typu Augsburg i Blackpool. I to już powinno wystarczyć za cały komentarz.
Tymczasem Twój wynalazek wyjechał pozwiedzać te metropolie dzięki super skautingowi Blackpool, który przerasta nawet siatkę tropicieli pobliskiego MU dajże spokój chłopie.

Jeszcze jakiś argumet? Proszę bardzo - mamy 2 młodych bramkarzy, jeden to etatowy reprezentat swojego kraju, drugi ponoć talenciak. Dołóżmy jeszcze 3 nowych a w 1 składzie grajmy niepewnym Pawełkiem.
Nie sprawdził się ok. Ale nie będzie klub nazbyt stratny jak przyjrzy się mu bardziej. Podam skrajny przykład tj. na talencie Kuszczaka nie poznano się w Herthcie ale to już inna bajka.
No i ok, czy ja napisałem, że brać go trzeba pilnie bo to perełka ?
Nie to nie, bramkarz jest młody, ma szanse się rozwinąć- dlatego zgłosiłem jego "kandydaturę".
To proszę bardzo wprowadzajmy młodych i utalentowanych, byle z efektem.
Odpowiedz cytując