L0czek napisał(a):

|
No jak nie patrzyłeś na statystyki to już Twój problem, tak samo byś powiedział o Stiliciu kilka miesięcy temu, a widać jak wyszło.
|
Nie kolego, nic bym nie powiedział, ponieważ go nie widziałem. Poza tym - Chorwacja a Bośnia to mała różnica. No i wreszcie - naprawdę wystarczyłoby lepiej inwestować w naszych chłopaków zamiast ściągać niepełnoletnich stranieri.
Zdumiewa mnie natomiast Twoja wszechwiedza - nie widziałeś tych gości na oczy a już wiesz że są kolejnymi stilicami. No chyba, że jesteś koneserem ligi chorwackiem, wówczas zwracam honor = )
Cytat:
1.Zahora 18 meczy 12 goli - mało ?
2.Gabric 10 meczy w U-21, w tym sezonie 15 meczy i 3 gole - w Hajduku Split czołowym klubie chorwackim
3.Ticinovic 17-latek, który rozegrał w tym sezonie 10 meczy, ponad to reprezentuje U-19 - mało jak na ten wiek ?
|
Statystyki nie grają. Nie widziałeś tych gości, nie wiesz, co potrafią, jaki styl gry preferują, czy pasowaliby do naszej ligi, nie mówiąc już o samej Wiśle i wizji gry, jaką ma Skorża.
- fantazjować łatwiej
Cytat:
4.Steinbors - no dziwne, żeby bramkarz z Łotwy został zapraszany na testy do Bayernu lub Werderu, nie wspominając o wypożyczeniu do Manchesteru United.
Istnieje coś takiego jak testy-w ramach upewnienia się o klasie zawodnika; proste.
|
Ten gość się NIE SPRAWDZIŁ w potęgach typu Augsburg i Blackpool. I to już powinno wystarczyć za cały komentarz.
Tymczasem Twój wynalazek wyjechał pozwiedzać te metropolie dzięki super skautingowi Blackpool, który przerasta nawet siatkę tropicieli pobliskiego MU

dajże spokój chłopie.
Jeszcze jakiś argumet? Proszę bardzo - mamy 2 młodych bramkarzy, jeden to etatowy reprezentat swojego kraju, drugi ponoć talenciak. Dołóżmy jeszcze 3 nowych a w 1 składzie grajmy niepewnym Pawełkiem.
PS. W sumie - jaki temat, taka dyskusja. Gdyby babcia miała wąsy... mój ostatni (poważny) post w temacie